16 juni 2009
17:45

Håfreströms IF

Referat: Laxarby IF - Håfreströms IF

1:a halvleken var bara 2 min gammal då Hanna tryckte in 1-0. Efter detta hade vi massor av bra lägen och chanser utan att få in bollen, så det kändes lite snopet då HIF kvitterade i den 29:e min på en frispark, emn i denna matchen lyste revanchlusten och med sista sparken i första halvleken slog Amelia påpassligt in 2-1 till oss.

I 2:a halvleken fortsatte vi att gå på ordentligt och fina passningsspel, och fick också utdelning då Hanna gjorde ett äkta "hattrick", och smällde in tre mål i 34:e, 40:e och 46:e minuten. Kanon! Efter detta var matchen avgjord och HIF fick reducera i den 52:e min, men sista ordet fick vi då Stina (äntligen) fick in bolluslingen i den 55:e min och fastställde resultatet till 6-2. Grattis Stina! första men inte sista målet!!!

Vi gör en riktigt bra match där vi hela tiden är först på bollarna, och springer och hjälper varann som ett lag!! Super-duper tjejer, precis som vi pratade om före matchen! Härlig inställning och bra spelat allihop!